Toitlustamine
Õpilased saavad soovi korral hommikuputru 8.45 - 9.00 (Hommikupuder õpilastele tasuta).
Samal ajal võimalik juua ka PRIA piimatooteid.
Koolilõunat söövad 1.-5.klass kell 10.40, 6.-9.klass 11.45 (Koolilõuna kõigile õpilastele tasuta).
Koolieinet söövad õpilased 13.45. (Koolieine on 1.-4.klassi õpilastele tasuta. Alutaguse valla sissekirjutust mitteomavatele ja 5.-9.klassi õpilastele alates 01.10.2023 koolieine 0,80 €/toidukord). Koolieinet pakume lapsevanema avalduse alusel. Iga kuu lõpus edastab majandusjuhataja koolieine sööjate andmed raamatupidamisele ning arved saadetakse lapsevanemale e-posti. Koolieine tellimust saab tühistada hiljemalt eelmisel tööpäeval kella 12.00-ks, saates vastavasisulise e-kirja aadressile ljudmila.setikova@alutaguse.edu.ee või teatada sööklas kokale. Kui õpilane ei ole söömas käinud ja tellimust tühistanud, tuleb vastavate söögikordade eest ikkagi tasuda.
Tasulise koolieine registreerib õpilane sööklas e-õpilaspiletiga.
Joogivesi on koolisööklas iga päev tasuta kättesaadav.
Täpsemat teavet toidu nimetuse või allergeene põhjustavate koostisosade kohta saab sööklas kokalt.
Menüü: 03. – 07. märts 2025
Esmaspäev, 03.03.2025 |
Hommikusöök |
Lõunasöök |
Koolieine |
|
Riisipuder maasikatega 200/15 g |
Keedetud kartul 180 g Hakklihakaste köögiviljadega 50/50 g |
Omlett juustuga 120 g |
|
Piim (PRIA) |
Värskekapsa-kurgisalat 20 g, värske tomat 20 g, marineeritud peet 20 g, porgandikettad |
Sepik 15 g |
|
Tee sidruniga 200 ml |
Leib 40 g |
Tee sidruniga 200 ml |
|
|
Maitsevesi, mahlajook 200 ml |
|
|
|
|
|
Teisipäev, 04.03.2025 |
Neljaviljapuder moosiga 200/15 g |
Hernesupp 250 g |
Pannkoogid moosiga 2tk/20 g |
|
Tee sidruniga 200 ml |
Vastlakukkel 1 tk |
Kohvijook 200 ml |
|
|
Koolipuuvili ja – köögivili (PRIA) – värske kurk, porgandikettad, puuvili |
|
|
|
Juustuviilud 20 g, või 5 g, leib 40 g |
|
|
|
Tee sidruniga 200 ml, maitsevesi |
|
|
|
|
|
Kolmapäev, 05.03.2025 |
Nisuhelbepuder vaarikatega 200/15 g |
Aurutatud riis 200 g Kurzeme strooganov 50/50 g |
Pasta-singisalat 150 g |
|
Piim (PRIA) |
Värske kurk 20 g, porgandisalat 20 g, sügisesalat 20 g, porgandikettad |
Leib 15 g |
|
Tee sidruniga 200 ml |
Leib 40 g |
Mahlajook 200 ml |
|
|
Mahlajook 200 ml, maitsevesi |
|
|
|
|
|
Neljapäev, 06.03.2025 |
Hirsipuder mustsõstraga 200/15 g |
Kalasupp hapukoorega 250/10 g |
Hautatud tatar hakklihaga 150 g |
|
Tee sidruniga 200 ml |
Kirsi-mahlatarretis vahukoorega 150/30 g |
Sepik 15 g |
|
|
Koolipuuvili ja – köögivili (PRIA) – lillkapsas, puuvili, porgandikettad |
Marjatee 200 ml |
|
|
Toorjuust 20 g, või 5 g, leib 40 g |
|
|
|
Maitsevesi |
|
|
|
|
|
Reede, 07.03.2025 |
Viieviljapuder mustikatega 200/15 g |
Aurutatud tatar 200 g Kalkuniliha magus-hapukastmes 50/50 g |
Soojad juustu-singisaiad 2 tk |
|
Tee sidruniga 200 ml |
Värske paprika 20 g, hiinakapsasalat 20 g, peedi-õuna-kurgisalat 20 g, porgandikettad |
Morss 200 ml |
|
Leib 40 g |
|
|
|
|
Joogijogurt 150 g, maitsevesi |
|
Teavet toidus leiduvate allergeenide kohta saad kokalt.
Menüüs võib esineda muudatusi.
Menüü: 10. – 14. märts 2025
Esmaspäev, 10.03.2025 |
Hommikusöök: |
Lõunasöök: |
Koolieine: |
|
Kiirkaerahelbepuder moosiga 200/20 g |
Aurutatud riis 200 g Paneeritud kalafileepala 1 tk, külmkaste 50 g |
Piimasupp 200 g |
|
Piim (PRIA) |
Hiinakapsa-maisisalat 20 g, porgandisalat majoneesiga 20 g, värske tomat 20 g, porgandikettad |
Sepik munavõiga 30/20/5 g |
|
Tee sidruniga 200 ml |
Leib 40 g |
|
|
|
Mahlajook 200 ml, maitsevesi |
|
|
|
|
|
Teisipäev, 11.03.2025 |
Hirsipuder maasikatega 200/ 15 g |
Hapukapsaborš sealiha ja hapukoorega 250/10 g |
Vale-pasta carbonara 150 g |
|
Tee sidruniga 200 ml |
Kakao-kohupiimavaht maasikatega 120/15 g |
Sepik 15 g |
|
|
Koolipuuvili ja – köögivili (PRIA) – tomat, porgandikettad |
Mahlajook 200 ml |
|
|
Sulatatud juust 20 g, või 5 g, leib 40 g |
|
|
|
Maitsevesi |
|
|
|
|
|
Kolmapäev, 12.03.2025 |
Maisimannapuder mustsõstraga 200/15 g |
Kartuli-porgandipuder 180 g Ahjus küpsetatud broileri poolkoib 1 tk, sidrunikaste 50 g |
Vitamiinisalat 100 g Kalaburger 1 tk |
|
Piim (PRIA) |
Juurviljasalat 20 g, värske paprika 20 g, peedisalat 20 g, porgandikettad |
Sepik 15 g |
|
Tee sidruniga 200 ml |
Leib 40 g |
Morss 200 ml |
|
|
Mahlajook 200 g, maitsevesi |
|
|
|
|
|
Neljapäev, 13.03.2025 |
Riisipuder mustikatega 200/15 g |
Köögiviljasupp lihata ja hapukoorega 250/10 g |
Hautatud riis hakklihaga 150 g |
|
|
Väga mahlane porgandikook 90 g |
Leib 15 g |
|
Tee sidruniga 200 ml |
Koolipuuvili ja – köögivili (PRIA) – paprika, porgandikettad, puuvili |
Piparmünditee 200 ml |
|
|
Pasteet 20 g, või 5 g |
|
|
|
Leib 40 g |
|
|
|
Tee sidruniga 200 ml, maitsevesi |
|
|
|
|
|
Reede, 14.03.2025 |
Mannapuder kirssidega 200/15 g |
Keedetud makaronid 200 g, riivitud juust 15 g Maksakaste 50/50 g |
Singipitsa 1 tk |
|
Tee sidruniga 200 ml |
Paprika-tomatisalat 20 g, peedi-õunasalat majoneesiga 20 g, värske kurk 20 g, porgandikettad |
Mahlajook 200 ml |
|
Leib 40 g |
|
|
|
|
Piim 150 g, maitsevesi |
|
Teavet toidus leiduvate allergeenide kohta saad kokalt.
Menüüs võib esineda muudatusi
Menüü: 17. – 21. märts 2025
Esmaspäev, 17.03.2025 |
Hommikusöök |
Lõunasöök |
Koolieine |
|
|
Digipäev. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Teisipäev, 18.03.2025 |
Riisipuder moosiga 200/15 g |
Värskekapsasupp hapukoorega 250/10 g |
Hiinakapsa-makrasalat kruutooniga 150/5 g |
|
Tee sidruniga 200 ml |
Panna cotta vaarikatega 90/15 g |
Sepik 15 g |
|
|
Koolipuuvili ja – köögivili (PRIA) – värske redis, porgandikettad, puuvili |
Mahlajook 200 ml |
|
|
Keedetud muna, või 20/5 g, leib 40 g |
|
|
|
Maitsevesi |
|
|
|
|
|
Kolmapäev, 19.03.2025 |
Hirsipuder vaarikatega 200/15 g |
Aurutatud riis 200 g Ahjus küpsetatud kalafilee 1 tk, sidrunikaste 50 g |
Mahe hiinapärane kana-nuudliroog 150 g |
|
Piim (PRIA) |
Peedi-juustusalat 20 g, tomati-kurgisalat 20 g, värske paprika 20 g, porgandikettad |
Marjatee 200 ml |
|
Tee sidruniga 200 ml |
Leib 40 g |
|
|
|
Mahlajook 200 ml, maitsevesi |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Neljapäev, 20.03.2025 |
Kaerahelbepuder maasikatega 200/15 g |
Seljanka hapukoorega 250/10 g |
Porgandikotletid hapukoorega 2 tk/10 g |
|
Tee sidruniga 200 ml |
Kohupiima-puuviljavorm kisselliga 150/150 g |
Leib 15 g |
|
|
Koolipuuvili ja – köögivili (PRIA) – värske tomat, puuvili, porgandikettad |
Morss 200 ml |
|
|
Singilõigud, või 20/5 g, leib 40 g |
|
|
|
Maitsevesi |
|
|
|
|
|
Reede, 21.03.2025 |
Hirsipuder vaarikatega 200/15 g |
Keedetud kartul 180 g Värskekapsa-hakklihahautis 150 g |
Pelmeenid hapukoorega 100/20 g |
|
Tee sidruniga 200 ml |
Värske tomat 20 g, värske kurk 20 g, porgandikettad |
Sepik 15 g |
|
Leib 40 g |
Tee sidruniga 200 ml |
|
|
|
Keefir lisandiga 150 g, maitsevesi |
|
Teavet toidus leiduvate allergeenide kohta saad kokalt.
Menüüs võib esineda muudatusi.
Menüü: 24. – 28. märts 2025
Esmaspäev, 24.03.2025 |
Hommikusöök |
Lõunasöök |
Koolieine |
|
Viieviljapuder maasikatega 200/15 g |
Frikadellisupp 250 g |
Präänikud 80 g |
|
Piim (PRIA) |
Kohupiimakreem 120 g |
Tee sidruniga 200 ml |
|
Tee sidruniga 200 ml |
Koolipuuvili ja – köögivili (PRIA) - värske tomat, porgandikettad, puuvili |
|
|
|
Juustuviilud 20 g, või 5 g, leib 40 g |
|
|
|
Maitsevesi |
|
|
|
|
|
Teisipäev, 25.03.2025 |
Maisimannapuder Moosiga 200/15 g |
Kartuli-lillkapsapuder 180 g
|
Omlett kartuliga 120 g |
|
Tee sidruniga 200 ml |
Sealiha-juurviljaguljašš 50/50 g |
Sepik 15 g |
|
Selleri-porgandisalat 20 g, peedi-õuna-kurgisalat 20 g, värske tomat 20 g, porgandikettad |
Mahlajook 200 ml |
|
|
|
Leib 40 g |
|
|
|
Mahlajook 200 ml, maitsevesi |
|
|
|
|
|
Kolmapäev, 26.03.2025 |
Riisipuder mustikatega 200/15 g |
Kalaseljanka hapukoorega 250/10 g |
Nisu - meehelbed 60 g |
|
Piim (PRIA) |
Puuviljasalat vahukoorega 150/30 g |
Piim 150 ml |
|
Tee sidruniga 200 ml |
Koolipuuvili ja – köögivili (PRIA) – redis, porgandikettad |
|
|
|
Pasteet 20 g, või 5 g, leib 40 g |
|
|
|
Maitsevesi |
|
|
|
|
|
Neljapäev, 27.03.2025 |
Hirsipuder mustsõstraga 200/15 g |
Aurutatud tatar 200 g |
Kartulisalat 150 g |
|
Tee sidruniga 200 ml |
Kodune kotlet, bešamellkaste 1 tk/50 g |
Sepik 15 g |
|
Värske paprika 20 g, hiinakapsa-kurgisalat 20 g, tomati-jääsalat 20 g, porgandikettad |
Marjatee 200 ml |
|
|
|
Leib 40 g |
|
|
|
Mahlajook 200 ml, maitsevesi |
|
|
|
|
|
Reede, 28.03.2025 |
Neljaviljapuder vaarikatega 200/15 g |
Ühepajatoit kalkunilihaga 250 g |
Lasanje hakklihaga 150 g |
|
Tee sidruniga 200 ml |
Värske kurk 20 g, kõrvitsasalat 20 g, värske tomat 20 g, porgandikettad |
Mahlajook 200 ml |
|
|
Leib 40 g |
|
|
|
Keefir 150 ml, maitsevesi |
|
Teavet toidus leiduvate allergeenide kohta saad kokalt.
Menüüs võib esineda muudatusi
Menüü: 31. märts – 04. aprill 2025
Esmaspäev, 31.03.2025 |
Hommikusöök |
Lõunasöök |
Koolieine |
|
Mannapuder maasikatega 200/15 g |
Peedi-hakklihasupp hapukoorega 250/10 g |
Soojad juustusaiad 2 tk |
|
Piim (PRIA) |
Kohupiima-virsikuvaht 120 g |
Piparmünditee 200 ml |
|
Tee sidruniga 200 ml |
Koolipuuvili ja – köögivili (PRIA) – värske kurk, porgandikettad, puuvili |
|
|
|
Juustuviilud, või 20/5 g, leib 40 g |
|
|
|
Maitsevesi |
|
|
|
|
|
Teisipäev, 01.04.2025 |
Neljaviljapuder moosiga 200/15 g |
Keedetud makaronid 200 g |
Friijuurikad 150 g |
|
Tee sidruniga 200 ml |
Kanakaste 50/50 g |
|
|
|
Kurgi-sibulasalat 20 g, värske tomat 20 g, värskekapsa-porgandisalat 20 g, porgandikettad |
Viiner 50 g |
|
|
Leib 40 g |
Sepik 15 g |
|
|
Mahlajook 200 ml, maitsevesi |
Mahlajook 200 ml |
|
|
|
|
Kolmapäev, 02.04.2025 |
Riisipuder vaarikatega 200/15 g |
Rassolnik hapukoorega 250/10 g |
Pelmeenid hapukoorega 100/20 g |
|
Piim (PRIA) |
Jogurti-küpsisetarretis vaarikatega 120/15 g |
Tee sidruniga 200 ml |
|
Tee sidruniga 200 ml |
Koolipuuvili ja – köögivili (PRIA) – värske paprika, porgandikettad, puuvili |
|
|
|
Laste keeduvorst, või 20/5 g, leib 40 g |
|
|
|
Tee sidruniga 200 ml, maitsevesi |
|
|
|
|
|
Neljapäev, 03.04.2025 |
Hirsipuder mustikatega 200/15 g |
Kartuli-kõrvitsapuder 180 g |
Jogurtikook 1 tk |
|
Tee sidruniga 200 ml |
Paneeritud kala 1tk, külmkaste 50 g |
Kakaojook 200 ml |
|
Värske kurk 20 g, porgandi-apelsinisalat seemnetega 20 g, juurviljasalat 20 g, porgandikettad |
|
|
|
|
Mahlajook 200 ml, maitsevesi |
|
|
|
Leib 40 g |
|
|
|
|
|
Reede, 04.04.2025 |
Kiirkaerahelbepuder mustsõstraga 200/15 g |
Pilaff 250 g |
Kartulipannkoogid hapukoorega 2 tk/20 g |
|
Tee sidruniga 200 ml |
Hiinakapsa-tomati-kurgisalat 20 g, marineeritud peet 20 g, värske paprika 20 g, porgandikettad |
Morss 200 ml |
|
|
Keefir lisandiga 150 g, maitsevesi |
|
|
|
Leib 40 g |
|
|
|
|
|
Teavet toidus leiduvate allergeenide kohta saad kokalt.
Õpilased saavad soovi korral hommikuputru 8.45 - 9.00 (Hommikupuder õpilastele tasuta).
Samal ajal võimalik juua ka PRIA piimatooteid.
Koolilõunat söövad 1.-5.klass kell 10.40, 6.-9.klass 11.45 (Koolilõuna kõigile õpilastele tasuta).
Koolieinet söövad õpilased 13.45. (Koolieine on 1.-4.klassi õpilastele tasuta. Alutaguse valla sissekirjutust mitteomavatele ja 5.-9.klassi õpilastele alates 01.10.2023 koolieine 0,80 €/toidukord). Koolieinet pakume lapsevanema avalduse alusel. Iga kuu lõpus edastab majandusjuhataja koolieine sööjate andmed raamatupidamisele ning arved saadetakse lapsevanemale e-posti. Koolieine tellimust saab tühistada hiljemalt eelmisel tööpäeval kella 12.00-ks, saates vastavasisulise e-kirja aadressile ljudmila.setikova@alutaguse.edu.ee või teatada sööklas kokale. Kui õpilane ei ole söömas käinud ja tellimust tühistanud, tuleb vastavate söögikordade eest ikkagi tasuda.
Tasulise koolieine registreerib õpilane sööklas e-õpilaspiletiga.
Joogivesi on koolisööklas iga päev tasuta kättesaadav.
Täpsemat teavet toidu nimetuse või allergeene põhjustavate koostisosade kohta saab sööklas kokalt.
Menüü: 03. – 07. märts 2025
Teavet toidus leiduvate allergeenide kohta saad kokalt.
Menüüs võib esineda muudatusi.
Menüü: 10. – 14. märts 2025
Esmaspäev, 10.03.2025 |
Hommikusöök: |
Lõunasöök: |
Koolieine: |
|
Kiirkaerahelbepuder moosiga 200/20 g |
Aurutatud riis 200 g Paneeritud kalafileepala 1 tk, külmkaste 50 g |
Piimasupp 200 g |
|
Piim (PRIA) |
Hiinakapsa-maisisalat 20 g, porgandisalat majoneesiga 20 g, värske tomat 20 g, porgandikettad |
Sepik munavõiga 30/20/5 g |
|
Tee sidruniga 200 ml |
Leib 40 g |
|
|
|
Mahlajook 200 ml, maitsevesi |
|
|
|
|
|
Teisipäev, 11.03.2025 |
Hirsipuder maasikatega 200/ 15 g |
Hapukapsaborš sealiha ja hapukoorega 250/10 g |
Vale-pasta carbonara 150 g |
|
Tee sidruniga 200 ml |
Kakao-kohupiimavaht maasikatega 120/15 g |
Sepik 15 g |
|
|
Koolipuuvili ja – köögivili (PRIA) – tomat, porgandikettad |
Mahlajook 200 ml |
|
|
Sulatatud juust 20 g, või 5 g, leib 40 g |
|
|
|
Maitsevesi |
|
|
|
|
|
Kolmapäev, 12.03.2025 |
Maisimannapuder mustsõstraga 200/15 g |
Kartuli-porgandipuder 180 g Ahjus küpsetatud broileri poolkoib 1 tk, sidrunikaste 50 g |
Vitamiinisalat 100 g Kalaburger 1 tk |
|
Piim (PRIA) |
Juurviljasalat 20 g, värske paprika 20 g, peedisalat 20 g, porgandikettad |
Sepik 15 g |
|
Tee sidruniga 200 ml |
Leib 40 g |
Morss 200 ml |
|
|
Mahlajook 200 g, maitsevesi |
|
|
|
|
|
Neljapäev, 13.03.2025 |
Riisipuder mustikatega 200/15 g |
Köögiviljasupp lihata ja hapukoorega 250/10 g |
Hautatud riis hakklihaga 150 g |
|
|
Väga mahlane porgandikook 90 g |
Leib 15 g |
|
Tee sidruniga 200 ml |
Koolipuuvili ja – köögivili (PRIA) – paprika, porgandikettad, puuvili |
Piparmünditee 200 ml |
|
|
Pasteet 20 g, või 5 g |
|
|
|
Leib 40 g |
|
|
|
Tee sidruniga 200 ml, maitsevesi |
|
|
|
|
|
Reede, 14.03.2025 |
Mannapuder kirssidega 200/15 g |
Keedetud makaronid 200 g, riivitud juust 15 g Maksakaste 50/50 g |
Singipitsa 1 tk |
|
Tee sidruniga 200 ml |
Paprika-tomatisalat 20 g, peedi-õunasalat majoneesiga 20 g, värske kurk 20 g, porgandikettad |
Mahlajook 200 ml |
|
Leib 40 g |
|
|
|
|
Piim 150 g, maitsevesi |
|
Teavet toidus leiduvate allergeenide kohta saad kokalt.
Menüüs võib esineda muudatusi
Menüü: 17. – 21. märts 2025
Esmaspäev, 17.03.2025 |
Hommikusöök |
Lõunasöök |
Koolieine |
|
|
Digipäev. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Teisipäev, 18.03.2025 |
Riisipuder moosiga 200/15 g |
Värskekapsasupp hapukoorega 250/10 g |
Hiinakapsa-makrasalat kruutooniga 150/5 g |
|
Tee sidruniga 200 ml |
Panna cotta vaarikatega 90/15 g |
Sepik 15 g |
|
|
Koolipuuvili ja – köögivili (PRIA) – värske redis, porgandikettad, puuvili |
Mahlajook 200 ml |
|
|
Keedetud muna, või 20/5 g, leib 40 g |
|
|
|
Maitsevesi |
|
|
|
|
|
Kolmapäev, 19.03.2025 |
Hirsipuder vaarikatega 200/15 g |
Aurutatud riis 200 g Ahjus küpsetatud kalafilee 1 tk, sidrunikaste 50 g |
Mahe hiinapärane kana-nuudliroog 150 g |
|
Piim (PRIA) |
Peedi-juustusalat 20 g, tomati-kurgisalat 20 g, värske paprika 20 g, porgandikettad |
Marjatee 200 ml |
|
Tee sidruniga 200 ml |
Leib 40 g |
|
|
|
Mahlajook 200 ml, maitsevesi |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Neljapäev, 20.03.2025 |
Kaerahelbepuder maasikatega 200/15 g |
Seljanka hapukoorega 250/10 g |
Porgandikotletid hapukoorega 2 tk/10 g |
|
Tee sidruniga 200 ml |
Kohupiima-puuviljavorm kisselliga 150/150 g |
Leib 15 g |
|
|
Koolipuuvili ja – köögivili (PRIA) – värske tomat, puuvili, porgandikettad |
Morss 200 ml |
|
|
Singilõigud, või 20/5 g, leib 40 g |
|
|
|
Maitsevesi |
|
|
|
|
|
Reede, 21.03.2025 |
Hirsipuder vaarikatega 200/15 g |
Keedetud kartul 180 g Värskekapsa-hakklihahautis 150 g |
Pelmeenid hapukoorega 100/20 g |
|
Tee sidruniga 200 ml |
Värske tomat 20 g, värske kurk 20 g, porgandikettad |
Sepik 15 g |
|
Leib 40 g |
Tee sidruniga 200 ml |
|
|
|
Keefir lisandiga 150 g, maitsevesi |
|
Teavet toidus leiduvate allergeenide kohta saad kokalt.
Menüüs võib esineda muudatusi.
Menüü: 24. – 28. märts 2025
Esmaspäev, 24.03.2025 |
Hommikusöök |
Lõunasöök |
Koolieine |
|
Viieviljapuder maasikatega 200/15 g |
Frikadellisupp 250 g |
Präänikud 80 g |
|
Piim (PRIA) |
Kohupiimakreem 120 g |
Tee sidruniga 200 ml |
|
Tee sidruniga 200 ml |
Koolipuuvili ja – köögivili (PRIA) - värske tomat, porgandikettad, puuvili |
|
|
|
Juustuviilud 20 g, või 5 g, leib 40 g |
|
|
|
Maitsevesi |
|
|
|
|
|
Teisipäev, 25.03.2025 |
Maisimannapuder Moosiga 200/15 g |
Kartuli-lillkapsapuder 180 g
|
Omlett kartuliga 120 g |
|
Tee sidruniga 200 ml |
Sealiha-juurviljaguljašš 50/50 g |
Sepik 15 g |
|
Selleri-porgandisalat 20 g, peedi-õuna-kurgisalat 20 g, värske tomat 20 g, porgandikettad |
Mahlajook 200 ml |
|
|
|
Leib 40 g |
|
|
|
Mahlajook 200 ml, maitsevesi |
|
|
|
|
|
Kolmapäev, 26.03.2025 |
Riisipuder mustikatega 200/15 g |
Kalaseljanka hapukoorega 250/10 g |
Nisu - meehelbed 60 g |
|
Piim (PRIA) |
Puuviljasalat vahukoorega 150/30 g |
Piim 150 ml |
|
Tee sidruniga 200 ml |
Koolipuuvili ja – köögivili (PRIA) – redis, porgandikettad |
|
|
|
Pasteet 20 g, või 5 g, leib 40 g |
|
|
|
Maitsevesi |
|
|
|
|
|
Neljapäev, 27.03.2025 |
Hirsipuder mustsõstraga 200/15 g |
Aurutatud tatar 200 g |
Kartulisalat 150 g |
|
Tee sidruniga 200 ml |
Kodune kotlet, bešamellkaste 1 tk/50 g |
Sepik 15 g |
|
Värske paprika 20 g, hiinakapsa-kurgisalat 20 g, tomati-jääsalat 20 g, porgandikettad |
Marjatee 200 ml |
|
|
|
Leib 40 g |
|
|
|
Mahlajook 200 ml, maitsevesi |
|
|
|
|
|
Reede, 28.03.2025 |
Neljaviljapuder vaarikatega 200/15 g |
Ühepajatoit kalkunilihaga 250 g |
Lasanje hakklihaga 150 g |
|
Tee sidruniga 200 ml |
Värske kurk 20 g, kõrvitsasalat 20 g, värske tomat 20 g, porgandikettad |
Mahlajook 200 ml |
|
|
Leib 40 g |
|
|
|
Keefir 150 ml, maitsevesi |
|
Teavet toidus leiduvate allergeenide kohta saad kokalt.
Menüüs võib esineda muudatusi
Menüü: 31. märts – 04. aprill 2025
Esmaspäev, 31.03.2025 |
Hommikusöök |
Lõunasöök |
Koolieine |
|
Mannapuder maasikatega 200/15 g |
Peedi-hakklihasupp hapukoorega 250/10 g |
Soojad juustusaiad 2 tk |
|
Piim (PRIA) |
Kohupiima-virsikuvaht 120 g |
Piparmünditee 200 ml |
|
Tee sidruniga 200 ml |
Koolipuuvili ja – köögivili (PRIA) – värske kurk, porgandikettad, puuvili |
|
|
|
Juustuviilud, või 20/5 g, leib 40 g |
|
|
|
Maitsevesi |
|
|
|
|
|
Teisipäev, 01.04.2025 |
Neljaviljapuder moosiga 200/15 g |
Keedetud makaronid 200 g |
Friijuurikad 150 g |
|
Tee sidruniga 200 ml |
Kanakaste 50/50 g |
|
|
|
Kurgi-sibulasalat 20 g, värske tomat 20 g, värskekapsa-porgandisalat 20 g, porgandikettad |
Viiner 50 g |
|
|
Leib 40 g |
Sepik 15 g |
|
|
Mahlajook 200 ml, maitsevesi |
Mahlajook 200 ml |
|
|
|
|
Kolmapäev, 02.04.2025 |
Riisipuder vaarikatega 200/15 g |
Rassolnik hapukoorega 250/10 g |
Pelmeenid hapukoorega 100/20 g |
|
Piim (PRIA) |
Jogurti-küpsisetarretis vaarikatega 120/15 g |
Tee sidruniga 200 ml |
|
Tee sidruniga 200 ml |
Koolipuuvili ja – köögivili (PRIA) – värske paprika, porgandikettad, puuvili |
|
|
|
Laste keeduvorst, või 20/5 g, leib 40 g |
|
|
|
Tee sidruniga 200 ml, maitsevesi |
|
|
|
|
|
Neljapäev, 03.04.2025 |
Hirsipuder mustikatega 200/15 g |
Kartuli-kõrvitsapuder 180 g |
Jogurtikook 1 tk |
|
Tee sidruniga 200 ml |
Paneeritud kala 1tk, külmkaste 50 g |
Kakaojook 200 ml |
|
Värske kurk 20 g, porgandi-apelsinisalat seemnetega 20 g, juurviljasalat 20 g, porgandikettad |
|
|
|
|
Mahlajook 200 ml, maitsevesi |
|
|
|
Leib 40 g |
|
|
|
|
|
Reede, 04.04.2025 |
Kiirkaerahelbepuder mustsõstraga 200/15 g |
Pilaff 250 g |
Kartulipannkoogid hapukoorega 2 tk/20 g |
|
Tee sidruniga 200 ml |
Hiinakapsa-tomati-kurgisalat 20 g, marineeritud peet 20 g, värske paprika 20 g, porgandikettad |
Morss 200 ml |
|
|
Keefir lisandiga 150 g, maitsevesi |
|
|
|
Leib 40 g |
|
|
|
|
|
Teavet toidus leiduvate allergeenide kohta saad kokalt.
Esmaspäev, 03.03.2025 |
Hommikusöök |
Lõunasöök |
Koolieine |
|
Riisipuder maasikatega 200/15 g |
Keedetud kartul 180 g Hakklihakaste köögiviljadega 50/50 g |
Omlett juustuga 120 g |
|
Piim (PRIA) |
Värskekapsa-kurgisalat 20 g, värske tomat 20 g, marineeritud peet 20 g, porgandikettad |
Sepik 15 g |
|
Tee sidruniga 200 ml |
Leib 40 g |
Tee sidruniga 200 ml |
|
|
Maitsevesi, mahlajook 200 ml |
|
|
|
|
|
Teisipäev, 04.03.2025 |
Neljaviljapuder moosiga 200/15 g |
Hernesupp 250 g |
Pannkoogid moosiga 2tk/20 g |
|
Tee sidruniga 200 ml |
Vastlakukkel 1 tk |
Kohvijook 200 ml |
|
|
Koolipuuvili ja – köögivili (PRIA) – värske kurk, porgandikettad, puuvili |
|
|
|
Juustuviilud 20 g, või 5 g, leib 40 g |
|
|
|
Tee sidruniga 200 ml, maitsevesi |
|
|
|
|
|
Kolmapäev, 05.03.2025 |
Nisuhelbepuder vaarikatega 200/15 g |
Aurutatud riis 200 g Kurzeme strooganov 50/50 g |
Pasta-singisalat 150 g |
|
Piim (PRIA) |
Värske kurk 20 g, porgandisalat 20 g, sügisesalat 20 g, porgandikettad |
Leib 15 g |
|
Tee sidruniga 200 ml |
Leib 40 g |
Mahlajook 200 ml |
|
|
Mahlajook 200 ml, maitsevesi |
|
|
|
|
|
Neljapäev, 06.03.2025 |
Hirsipuder mustsõstraga 200/15 g |
Kalasupp hapukoorega 250/10 g |
Hautatud tatar hakklihaga 150 g |
|
Tee sidruniga 200 ml |
Kirsi-mahlatarretis vahukoorega 150/30 g |
Sepik 15 g |
|
|
Koolipuuvili ja – köögivili (PRIA) – lillkapsas, puuvili, porgandikettad |
Marjatee 200 ml |
|
|
Toorjuust 20 g, või 5 g, leib 40 g |
|
|
|
Maitsevesi |
|
|
|
|
|
Reede, 07.03.2025 |
Viieviljapuder mustikatega 200/15 g |
Aurutatud tatar 200 g Kalkuniliha magus-hapukastmes 50/50 g |
Soojad juustu-singisaiad 2 tk |
|
Tee sidruniga 200 ml |
Värske paprika 20 g, hiinakapsasalat 20 g, peedi-õuna-kurgisalat 20 g, porgandikettad |
Morss 200 ml |
|
Leib 40 g |
|
|
|
|
Joogijogurt 150 g, maitsevesi |
|