Koolielu

Toitlustamine



Õpilased saavad soovi korral hommikuputru 8.45 - 9.00 (Hommikupuder õpilastele tasuta).

Samal ajal võimalik juua ka PRIA piimatooteid.

Koolilõunat söövad  1.-5.klass kell 10.40, 6.-9.klass 11.45 (Koolilõuna kõigile õpilastele tasuta).

Koolieinet söövad õpilased 13.45. (Koolieine on 1.-4.klassi õpilastele tasuta. Alutaguse valla sissekirjutust mitteomavatele ja 5.-9.klassi õpilastele alates 01.10.2023 koolieine 0,80 €/toidukord). Koolieinet pakume lapsevanema avalduse alusel. Iga kuu lõpus edastab majandusjuhataja koolieine sööjate andmed raamatupidamisele ning arved saadetakse lapsevanemale e-posti. Koolieine tellimust saab tühistada hiljemalt eelmisel tööpäeval kella 12.00-ks, saates vastavasisulise e-kirja aadressile ljudmila.setikova@alutaguse.edu.ee või teatada sööklas kokale. Kui õpilane ei ole söömas käinud ja tellimust tühistanud, tuleb vastavate söögikordade eest ikkagi tasuda. 

Tasulise koolieine registreerib õpilane sööklas e-õpilaspiletiga.

Joogivesi on koolisööklas iga päev tasuta kättesaadav.

Täpsemat teavet toidu nimetuse või allergeene põhjustavate koostisosade kohta saab sööklas kokalt.

 

Menüü: 03. – 07. märts 2025

Esmaspäev, 03.03.2025

Hommikusöök

Lõunasöök

Koolieine

 

Riisipuder maasikatega 200/15 g

Keedetud kartul 180 g

Hakklihakaste köögiviljadega 50/50 g

Omlett juustuga 120 g

 

Piim (PRIA)

Värskekapsa-kurgisalat 20 g, värske tomat 20 g, marineeritud peet 20 g, porgandikettad

Sepik 15 g

 

Tee sidruniga 200 ml

Leib 40 g

Tee sidruniga  200 ml

 

 

Maitsevesi, mahlajook 200 ml

 

 

 

 

 

Teisipäev,

04.03.2025

Neljaviljapuder moosiga 200/15 g

Hernesupp 250 g

Pannkoogid moosiga 2tk/20 g

 

Tee sidruniga 200 ml

Vastlakukkel 1 tk

Kohvijook 200 ml

 

 

Koolipuuvili ja – köögivili (PRIA) – värske kurk, porgandikettad, puuvili

 

 

 

Juustuviilud 20 g, või 5 g, leib 40 g

 

 

 

Tee sidruniga 200 ml, maitsevesi

 

 

 

 

 

Kolmapäev,

05.03.2025

Nisuhelbepuder vaarikatega 200/15 g

Aurutatud riis 200 g

Kurzeme strooganov 50/50 g

Pasta-singisalat 150 g

 

Piim (PRIA)

Värske kurk 20 g, porgandisalat 20 g, sügisesalat 20 g, porgandikettad

Leib 15 g

 

Tee sidruniga 200 ml

Leib 40 g

Mahlajook 200 ml

 

 

Mahlajook 200 ml, maitsevesi

 

 

 

 

 

Neljapäev, 06.03.2025

Hirsipuder mustsõstraga 200/15 g

Kalasupp hapukoorega 250/10 g

Hautatud tatar hakklihaga 150 g

 

Tee sidruniga 200 ml

Kirsi-mahlatarretis vahukoorega 150/30 g

Sepik 15 g

 

 

Koolipuuvili ja – köögivili (PRIA) – lillkapsas, puuvili, porgandikettad

Marjatee 200 ml

 

 

Toorjuust 20 g, või 5 g, leib 40 g

 

 

 

Maitsevesi

 

 

 

 

 

Reede,

07.03.2025

Viieviljapuder mustikatega 200/15 g

Aurutatud tatar 200 g

Kalkuniliha magus-hapukastmes 50/50 g

Soojad juustu-singisaiad 2 tk

 

Tee sidruniga 200 ml

Värske paprika 20 g, hiinakapsasalat 20 g, peedi-õuna-kurgisalat 20 g, porgandikettad

Morss 200 ml

 

 

Leib 40 g

 

 

 

Joogijogurt 150 g, maitsevesi

 

Teavet toidus leiduvate allergeenide kohta saad kokalt.

Menüüs võib esineda muudatusi.

 

Menüü:   10. – 14. märts 2025

Esmaspäev, 10.03.2025

Hommikusöök:

Lõunasöök:

Koolieine:

 

Kiirkaerahelbepuder moosiga 200/20 g

Aurutatud riis 200 g

Paneeritud kalafileepala 1 tk, külmkaste 50 g

Piimasupp 200 g

 

Piim  (PRIA)

Hiinakapsa-maisisalat 20 g, porgandisalat majoneesiga 20 g, värske tomat 20 g, porgandikettad

Sepik munavõiga 30/20/5 g

 

Tee sidruniga 200 ml

Leib 40 g

 

 

 

Mahlajook 200 ml, maitsevesi

 

 

 

 

 

Teisipäev,

11.03.2025

Hirsipuder maasikatega 200/ 15 g

Hapukapsaborš sealiha ja hapukoorega  250/10 g

Vale-pasta carbonara 150 g

 

Tee sidruniga 200 ml

Kakao-kohupiimavaht maasikatega 120/15 g

Sepik 15 g

 

 

Koolipuuvili ja – köögivili (PRIA) – tomat, porgandikettad

Mahlajook 200 ml

 

 

Sulatatud juust 20 g, või 5 g, leib 40 g

 

 

 

Maitsevesi

 

 

 

 

 

Kolmapäev,

12.03.2025

Maisimannapuder mustsõstraga 200/15 g

Kartuli-porgandipuder 180 g

Ahjus küpsetatud broileri poolkoib 1 tk, sidrunikaste 50 g

Vitamiinisalat 100 g

Kalaburger 1 tk

 

Piim (PRIA)

Juurviljasalat 20 g, värske paprika 20 g, peedisalat 20 g, porgandikettad

Sepik 15 g

 

Tee sidruniga 200 ml

Leib 40 g

Morss 200 ml

 

 

Mahlajook 200 g, maitsevesi

 

 

 

 

 

Neljapäev,

13.03.2025

Riisipuder mustikatega  200/15 g

Köögiviljasupp lihata ja  hapukoorega 250/10 g

Hautatud riis hakklihaga 150 g

 

 

Väga mahlane porgandikook 90 g

Leib 15 g

 

Tee sidruniga 200 ml

Koolipuuvili ja – köögivili (PRIA) – paprika, porgandikettad, puuvili

Piparmünditee 200 ml

 

 

Pasteet 20 g, või 5 g

 

 

 

Leib 40 g

 

 

 

Tee sidruniga 200 ml, maitsevesi

 

 

 

 

 

Reede,

14.03.2025

Mannapuder kirssidega 200/15 g

Keedetud makaronid 200 g, riivitud juust 15 g

Maksakaste 50/50 g

Singipitsa 1 tk

 

Tee sidruniga 200 ml

Paprika-tomatisalat 20 g, peedi-õunasalat majoneesiga 20 g, värske kurk 20 g, porgandikettad

Mahlajook 200 ml

 

 

Leib 40 g

 

 

 

Piim 150 g, maitsevesi

 

Teavet toidus leiduvate allergeenide kohta saad kokalt.

Menüüs võib esineda muudatusi

 

Menüü: 17. – 21. märts 2025

Esmaspäev, 17.03.2025

Hommikusöök

Lõunasöök

Koolieine

 

 

Digipäev.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Teisipäev,

18.03.2025

Riisipuder moosiga 200/15 g

Värskekapsasupp hapukoorega 250/10 g

Hiinakapsa-makrasalat kruutooniga 150/5 g

 

Tee sidruniga 200 ml

Panna cotta vaarikatega 90/15 g

Sepik 15 g

 

 

Koolipuuvili ja – köögivili (PRIA) – värske redis,  porgandikettad, puuvili

Mahlajook 200 ml

 

 

Keedetud muna, või 20/5 g, leib 40 g

 

 

 

Maitsevesi

 

 

 

 

 

Kolmapäev,

19.03.2025

Hirsipuder vaarikatega  200/15 g

Aurutatud riis 200 g

Ahjus küpsetatud kalafilee 1 tk, sidrunikaste 50 g

Mahe hiinapärane kana-nuudliroog 150 g

 

Piim (PRIA)

Peedi-juustusalat 20 g, tomati-kurgisalat 20 g, värske paprika 20 g, porgandikettad

Marjatee 200 ml

 

Tee sidruniga 200 ml

Leib 40 g

 

 

 

Mahlajook 200 ml, maitsevesi

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Neljapäev, 20.03.2025

Kaerahelbepuder maasikatega 200/15 g

Seljanka  hapukoorega 250/10 g

Porgandikotletid hapukoorega  2 tk/10 g

 

Tee sidruniga 200 ml

Kohupiima-puuviljavorm kisselliga  150/150 g

Leib 15 g

 

 

Koolipuuvili ja – köögivili (PRIA) – värske tomat,  puuvili, porgandikettad

Morss 200 ml

 

 

Singilõigud, või 20/5 g, leib 40 g

 

 

 

Maitsevesi

 

 

 

 

 

Reede,

21.03.2025

Hirsipuder vaarikatega 200/15 g

Keedetud kartul 180 g

Värskekapsa-hakklihahautis 150 g

Pelmeenid hapukoorega 100/20 g

 

Tee sidruniga 200 ml

Värske tomat 20 g, värske kurk 20 g, porgandikettad

Sepik 15 g

 

 

Leib 40 g

Tee sidruniga 200 ml

 

 

Keefir lisandiga 150 g, maitsevesi

 

Teavet toidus leiduvate allergeenide kohta saad kokalt.

Menüüs võib esineda muudatusi.

 

Menüü: 24. – 28. märts 2025

Esmaspäev,

24.03.2025

Hommikusöök

Lõunasöök

Koolieine

 

Viieviljapuder maasikatega 200/15 g

Frikadellisupp 250 g

Präänikud 80 g

 

Piim (PRIA)

Kohupiimakreem 120 g

Tee sidruniga 200 ml

 

Tee sidruniga 200 ml

Koolipuuvili ja – köögivili (PRIA) - värske tomat, porgandikettad, puuvili

 

 

 

Juustuviilud 20 g, või 5 g, leib 40 g

 

 

 

Maitsevesi

 

 

 

 

 

Teisipäev,

25.03.2025

Maisimannapuder

Moosiga 200/15 g

Kartuli-lillkapsapuder 180 g

 

Omlett kartuliga 120 g

 

Tee sidruniga 200 ml

Sealiha-juurviljaguljašš 50/50 g

Sepik 15 g

 

 

Selleri-porgandisalat 20 g, peedi-õuna-kurgisalat 20 g, värske tomat 20 g, porgandikettad

Mahlajook 200 ml

 

 

Leib 40 g

 

 

 

Mahlajook 200 ml, maitsevesi

 

 

 

 

 

Kolmapäev, 26.03.2025

Riisipuder  mustikatega 200/15 g

Kalaseljanka hapukoorega 250/10 g

Nisu - meehelbed 60 g

 

Piim (PRIA)

Puuviljasalat vahukoorega 150/30 g

Piim 150 ml

 

Tee sidruniga 200 ml

Koolipuuvili ja – köögivili (PRIA) – redis, porgandikettad

 

 

 

Pasteet 20 g, või 5 g, leib 40 g

 

 

 

Maitsevesi

 

 

 

 

 

Neljapäev, 27.03.2025

Hirsipuder mustsõstraga

200/15 g

Aurutatud tatar 200 g

Kartulisalat 150 g

 

Tee sidruniga 200 ml

Kodune kotlet, bešamellkaste 1 tk/50 g

Sepik 15 g

 

 

Värske paprika 20 g, hiinakapsa-kurgisalat 20 g, tomati-jääsalat 20 g, porgandikettad

Marjatee 200 ml

 

 

Leib 40 g

 

 

 

Mahlajook 200 ml, maitsevesi    

 

 

 

 

 

Reede,

28.03.2025

Neljaviljapuder vaarikatega 200/15 g

Ühepajatoit kalkunilihaga 250 g

Lasanje hakklihaga 150 g

 

Tee sidruniga 200 ml

Värske kurk 20 g, kõrvitsasalat 20 g, värske tomat 20 g, porgandikettad

Mahlajook 200 ml

 

 

Leib 40 g

 

 

 

Keefir 150 ml, maitsevesi

 

Teavet toidus leiduvate allergeenide kohta saad kokalt.

Menüüs võib esineda muudatusi

 

Menüü: 31. märts – 04. aprill 2025

Esmaspäev,

31.03.2025

 Hommikusöök

Lõunasöök

Koolieine

 

Mannapuder maasikatega 200/15 g

Peedi-hakklihasupp hapukoorega 250/10 g

Soojad juustusaiad 2 tk

 

Piim (PRIA)

Kohupiima-virsikuvaht  120 g

Piparmünditee 200 ml

 

Tee sidruniga 200 ml

Koolipuuvili ja – köögivili (PRIA) – värske kurk, porgandikettad, puuvili

 

 

 

Juustuviilud, või 20/5 g, leib 40 g

 

 

 

Maitsevesi

 

 

 

 

 

Teisipäev,

01.04.2025

Neljaviljapuder moosiga 200/15 g

Keedetud makaronid 200 g

Friijuurikad 150 g

 

Tee sidruniga 200 ml

Kanakaste 50/50 g

 

 

 

Kurgi-sibulasalat 20 g, värske tomat 20 g, värskekapsa-porgandisalat 20 g, porgandikettad

Viiner 50 g

 

 

Leib 40 g

Sepik 15 g

 

 

Mahlajook 200 ml, maitsevesi

Mahlajook 200 ml

 

 

 

 

Kolmapäev,

02.04.2025

Riisipuder vaarikatega  200/15 g

Rassolnik hapukoorega 250/10 g

Pelmeenid hapukoorega 100/20 g

 

Piim (PRIA)

Jogurti-küpsisetarretis vaarikatega 120/15  g

Tee sidruniga 200 ml

 

Tee sidruniga 200 ml

Koolipuuvili ja – köögivili (PRIA) – värske paprika, porgandikettad, puuvili

 

 

 

Laste keeduvorst, või 20/5 g, leib 40 g

 

 

 

Tee sidruniga 200 ml, maitsevesi

 

 

 

 

 

Neljapäev,

03.04.2025

Hirsipuder mustikatega 200/15 g

Kartuli-kõrvitsapuder 180 g                                              

Jogurtikook 1 tk

 

Tee sidruniga 200 ml

Paneeritud kala 1tk, külmkaste 50 g

Kakaojook 200 ml

 

 

Värske kurk 20 g, porgandi-apelsinisalat seemnetega 20 g, juurviljasalat 20 g, porgandikettad

 

 

 

Mahlajook 200 ml, maitsevesi

 

 

 

Leib 40 g

 

 

 

 

 

Reede,

04.04.2025

Kiirkaerahelbepuder mustsõstraga 200/15 g

Pilaff 250 g

Kartulipannkoogid hapukoorega 2 tk/20 g

 

Tee sidruniga 200 ml

Hiinakapsa-tomati-kurgisalat 20 g, marineeritud peet 20 g, värske paprika 20 g, porgandikettad

Morss 200 ml

 

 

Keefir lisandiga 150 g, maitsevesi

 

 

 

Leib 40 g

 

 

 

 

 

Teavet toidus leiduvate allergeenide kohta saad kokalt.


Õpilased saavad soovi korral hommikuputru 8.45 - 9.00 (Hommikupuder õpilastele tasuta).

Samal ajal võimalik juua ka PRIA piimatooteid.

Koolilõunat söövad  1.-5.klass kell 10.40, 6.-9.klass 11.45 (Koolilõuna kõigile õpilastele tasuta).

Koolieinet söövad õpilased 13.45. (Koolieine on 1.-4.klassi õpilastele tasuta. Alutaguse valla sissekirjutust mitteomavatele ja 5.-9.klassi õpilastele alates 01.10.2023 koolieine 0,80 €/toidukord). Koolieinet pakume lapsevanema avalduse alusel. Iga kuu lõpus edastab majandusjuhataja koolieine sööjate andmed raamatupidamisele ning arved saadetakse lapsevanemale e-posti. Koolieine tellimust saab tühistada hiljemalt eelmisel tööpäeval kella 12.00-ks, saates vastavasisulise e-kirja aadressile ljudmila.setikova@alutaguse.edu.ee või teatada sööklas kokale. Kui õpilane ei ole söömas käinud ja tellimust tühistanud, tuleb vastavate söögikordade eest ikkagi tasuda. 

Tasulise koolieine registreerib õpilane sööklas e-õpilaspiletiga.

Joogivesi on koolisööklas iga päev tasuta kättesaadav.

Täpsemat teavet toidu nimetuse või allergeene põhjustavate koostisosade kohta saab sööklas kokalt.

 

Menüü: 03. – 07. märts 2025

Teavet toidus leiduvate allergeenide kohta saad kokalt.

Menüüs võib esineda muudatusi.

 

Menüü:   10. – 14. märts 2025

Esmaspäev, 10.03.2025

Hommikusöök:

Lõunasöök:

Koolieine:

 

Kiirkaerahelbepuder moosiga 200/20 g

Aurutatud riis 200 g

Paneeritud kalafileepala 1 tk, külmkaste 50 g

Piimasupp 200 g

 

Piim  (PRIA)

Hiinakapsa-maisisalat 20 g, porgandisalat majoneesiga 20 g, värske tomat 20 g, porgandikettad

Sepik munavõiga 30/20/5 g

 

Tee sidruniga 200 ml

Leib 40 g

 

 

 

Mahlajook 200 ml, maitsevesi

 

 

 

 

 

Teisipäev,

11.03.2025

Hirsipuder maasikatega 200/ 15 g

Hapukapsaborš sealiha ja hapukoorega  250/10 g

Vale-pasta carbonara 150 g

 

Tee sidruniga 200 ml

Kakao-kohupiimavaht maasikatega 120/15 g

Sepik 15 g

 

 

Koolipuuvili ja – köögivili (PRIA) – tomat, porgandikettad

Mahlajook 200 ml

 

 

Sulatatud juust 20 g, või 5 g, leib 40 g

 

 

 

Maitsevesi

 

 

 

 

 

Kolmapäev,

12.03.2025

Maisimannapuder mustsõstraga 200/15 g

Kartuli-porgandipuder 180 g

Ahjus küpsetatud broileri poolkoib 1 tk, sidrunikaste 50 g

Vitamiinisalat 100 g

Kalaburger 1 tk

 

Piim (PRIA)

Juurviljasalat 20 g, värske paprika 20 g, peedisalat 20 g, porgandikettad

Sepik 15 g

 

Tee sidruniga 200 ml

Leib 40 g

Morss 200 ml

 

 

Mahlajook 200 g, maitsevesi

 

 

 

 

 

Neljapäev,

13.03.2025

Riisipuder mustikatega  200/15 g

Köögiviljasupp lihata ja  hapukoorega 250/10 g

Hautatud riis hakklihaga 150 g

 

 

Väga mahlane porgandikook 90 g

Leib 15 g

 

Tee sidruniga 200 ml

Koolipuuvili ja – köögivili (PRIA) – paprika, porgandikettad, puuvili

Piparmünditee 200 ml

 

 

Pasteet 20 g, või 5 g

 

 

 

Leib 40 g

 

 

 

Tee sidruniga 200 ml, maitsevesi

 

 

 

 

 

Reede,

14.03.2025

Mannapuder kirssidega 200/15 g

Keedetud makaronid 200 g, riivitud juust 15 g

Maksakaste 50/50 g

Singipitsa 1 tk

 

Tee sidruniga 200 ml

Paprika-tomatisalat 20 g, peedi-õunasalat majoneesiga 20 g, värske kurk 20 g, porgandikettad

Mahlajook 200 ml

 

 

Leib 40 g

 

 

 

Piim 150 g, maitsevesi

 

Teavet toidus leiduvate allergeenide kohta saad kokalt.

Menüüs võib esineda muudatusi

 

Menüü: 17. – 21. märts 2025

Esmaspäev, 17.03.2025

Hommikusöök

Lõunasöök

Koolieine

 

 

Digipäev.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Teisipäev,

18.03.2025

Riisipuder moosiga 200/15 g

Värskekapsasupp hapukoorega 250/10 g

Hiinakapsa-makrasalat kruutooniga 150/5 g

 

Tee sidruniga 200 ml

Panna cotta vaarikatega 90/15 g

Sepik 15 g

 

 

Koolipuuvili ja – köögivili (PRIA) – värske redis,  porgandikettad, puuvili

Mahlajook 200 ml

 

 

Keedetud muna, või 20/5 g, leib 40 g

 

 

 

Maitsevesi

 

 

 

 

 

Kolmapäev,

19.03.2025

Hirsipuder vaarikatega  200/15 g

Aurutatud riis 200 g

Ahjus küpsetatud kalafilee 1 tk, sidrunikaste 50 g

Mahe hiinapärane kana-nuudliroog 150 g

 

Piim (PRIA)

Peedi-juustusalat 20 g, tomati-kurgisalat 20 g, värske paprika 20 g, porgandikettad

Marjatee 200 ml

 

Tee sidruniga 200 ml

Leib 40 g

 

 

 

Mahlajook 200 ml, maitsevesi

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Neljapäev, 20.03.2025

Kaerahelbepuder maasikatega 200/15 g

Seljanka  hapukoorega 250/10 g

Porgandikotletid hapukoorega  2 tk/10 g

 

Tee sidruniga 200 ml

Kohupiima-puuviljavorm kisselliga  150/150 g

Leib 15 g

 

 

Koolipuuvili ja – köögivili (PRIA) – värske tomat,  puuvili, porgandikettad

Morss 200 ml

 

 

Singilõigud, või 20/5 g, leib 40 g

 

 

 

Maitsevesi

 

 

 

 

 

Reede,

21.03.2025

Hirsipuder vaarikatega 200/15 g

Keedetud kartul 180 g

Värskekapsa-hakklihahautis 150 g

Pelmeenid hapukoorega 100/20 g

 

Tee sidruniga 200 ml

Värske tomat 20 g, värske kurk 20 g, porgandikettad

Sepik 15 g

 

 

Leib 40 g

Tee sidruniga 200 ml

 

 

Keefir lisandiga 150 g, maitsevesi

 

Teavet toidus leiduvate allergeenide kohta saad kokalt.

Menüüs võib esineda muudatusi.

 

Menüü: 24. – 28. märts 2025

Esmaspäev,

24.03.2025

Hommikusöök

Lõunasöök

Koolieine

 

Viieviljapuder maasikatega 200/15 g

Frikadellisupp 250 g

Präänikud 80 g

 

Piim (PRIA)

Kohupiimakreem 120 g

Tee sidruniga 200 ml

 

Tee sidruniga 200 ml

Koolipuuvili ja – köögivili (PRIA) - värske tomat, porgandikettad, puuvili

 

 

 

Juustuviilud 20 g, või 5 g, leib 40 g

 

 

 

Maitsevesi

 

 

 

 

 

Teisipäev,

25.03.2025

Maisimannapuder

Moosiga 200/15 g

Kartuli-lillkapsapuder 180 g

 

Omlett kartuliga 120 g

 

Tee sidruniga 200 ml

Sealiha-juurviljaguljašš 50/50 g

Sepik 15 g

 

 

Selleri-porgandisalat 20 g, peedi-õuna-kurgisalat 20 g, värske tomat 20 g, porgandikettad

Mahlajook 200 ml

 

 

Leib 40 g

 

 

 

Mahlajook 200 ml, maitsevesi

 

 

 

 

 

Kolmapäev, 26.03.2025

Riisipuder  mustikatega 200/15 g

Kalaseljanka hapukoorega 250/10 g

Nisu - meehelbed 60 g

 

Piim (PRIA)

Puuviljasalat vahukoorega 150/30 g

Piim 150 ml

 

Tee sidruniga 200 ml

Koolipuuvili ja – köögivili (PRIA) – redis, porgandikettad

 

 

 

Pasteet 20 g, või 5 g, leib 40 g

 

 

 

Maitsevesi

 

 

 

 

 

Neljapäev, 27.03.2025

Hirsipuder mustsõstraga

200/15 g

Aurutatud tatar 200 g

Kartulisalat 150 g

 

Tee sidruniga 200 ml

Kodune kotlet, bešamellkaste 1 tk/50 g

Sepik 15 g

 

 

Värske paprika 20 g, hiinakapsa-kurgisalat 20 g, tomati-jääsalat 20 g, porgandikettad

Marjatee 200 ml

 

 

Leib 40 g

 

 

 

Mahlajook 200 ml, maitsevesi    

 

 

 

 

 

Reede,

28.03.2025

Neljaviljapuder vaarikatega 200/15 g

Ühepajatoit kalkunilihaga 250 g

Lasanje hakklihaga 150 g

 

Tee sidruniga 200 ml

Värske kurk 20 g, kõrvitsasalat 20 g, värske tomat 20 g, porgandikettad

Mahlajook 200 ml

 

 

Leib 40 g

 

 

 

Keefir 150 ml, maitsevesi

 

Teavet toidus leiduvate allergeenide kohta saad kokalt.

Menüüs võib esineda muudatusi

 

Menüü: 31. märts – 04. aprill 2025

Esmaspäev,

31.03.2025

 Hommikusöök

Lõunasöök

Koolieine

 

Mannapuder maasikatega 200/15 g

Peedi-hakklihasupp hapukoorega 250/10 g

Soojad juustusaiad 2 tk

 

Piim (PRIA)

Kohupiima-virsikuvaht  120 g

Piparmünditee 200 ml

 

Tee sidruniga 200 ml

Koolipuuvili ja – köögivili (PRIA) – värske kurk, porgandikettad, puuvili

 

 

 

Juustuviilud, või 20/5 g, leib 40 g

 

 

 

Maitsevesi

 

 

 

 

 

Teisipäev,

01.04.2025

Neljaviljapuder moosiga 200/15 g

Keedetud makaronid 200 g

Friijuurikad 150 g

 

Tee sidruniga 200 ml

Kanakaste 50/50 g

 

 

 

Kurgi-sibulasalat 20 g, värske tomat 20 g, värskekapsa-porgandisalat 20 g, porgandikettad

Viiner 50 g

 

 

Leib 40 g

Sepik 15 g

 

 

Mahlajook 200 ml, maitsevesi

Mahlajook 200 ml

 

 

 

 

Kolmapäev,

02.04.2025

Riisipuder vaarikatega  200/15 g

Rassolnik hapukoorega 250/10 g

Pelmeenid hapukoorega 100/20 g

 

Piim (PRIA)

Jogurti-küpsisetarretis vaarikatega 120/15  g

Tee sidruniga 200 ml

 

Tee sidruniga 200 ml

Koolipuuvili ja – köögivili (PRIA) – värske paprika, porgandikettad, puuvili

 

 

 

Laste keeduvorst, või 20/5 g, leib 40 g

 

 

 

Tee sidruniga 200 ml, maitsevesi

 

 

 

 

 

Neljapäev,

03.04.2025

Hirsipuder mustikatega 200/15 g

Kartuli-kõrvitsapuder 180 g                                              

Jogurtikook 1 tk

 

Tee sidruniga 200 ml

Paneeritud kala 1tk, külmkaste 50 g

Kakaojook 200 ml

 

 

Värske kurk 20 g, porgandi-apelsinisalat seemnetega 20 g, juurviljasalat 20 g, porgandikettad

 

 

 

Mahlajook 200 ml, maitsevesi

 

 

 

Leib 40 g

 

 

 

 

 

Reede,

04.04.2025

Kiirkaerahelbepuder mustsõstraga 200/15 g

Pilaff 250 g

Kartulipannkoogid hapukoorega 2 tk/20 g

 

Tee sidruniga 200 ml

Hiinakapsa-tomati-kurgisalat 20 g, marineeritud peet 20 g, värske paprika 20 g, porgandikettad

Morss 200 ml

 

 

Keefir lisandiga 150 g, maitsevesi

 

 

 

Leib 40 g

 

 

 

 

 

Teavet toidus leiduvate allergeenide kohta saad kokalt.

Esmaspäev, 03.03.2025

Hommikusöök

Lõunasöök

Koolieine

 

Riisipuder maasikatega 200/15 g

Keedetud kartul 180 g

Hakklihakaste köögiviljadega 50/50 g

Omlett juustuga 120 g

 

Piim (PRIA)

Värskekapsa-kurgisalat 20 g, värske tomat 20 g, marineeritud peet 20 g, porgandikettad

Sepik 15 g

 

Tee sidruniga 200 ml

Leib 40 g

Tee sidruniga  200 ml

 

 

Maitsevesi, mahlajook 200 ml

 

 

 

 

 

Teisipäev,

04.03.2025

Neljaviljapuder moosiga 200/15 g

Hernesupp 250 g

Pannkoogid moosiga 2tk/20 g

 

Tee sidruniga 200 ml

Vastlakukkel 1 tk

Kohvijook 200 ml

 

 

Koolipuuvili ja – köögivili (PRIA) – värske kurk, porgandikettad, puuvili

 

 

 

Juustuviilud 20 g, või 5 g, leib 40 g

 

 

 

Tee sidruniga 200 ml, maitsevesi

 

 

 

 

 

Kolmapäev,

05.03.2025

Nisuhelbepuder vaarikatega 200/15 g

Aurutatud riis 200 g

Kurzeme strooganov 50/50 g

Pasta-singisalat 150 g

 

Piim (PRIA)

Värske kurk 20 g, porgandisalat 20 g, sügisesalat 20 g, porgandikettad

Leib 15 g

 

Tee sidruniga 200 ml

Leib 40 g

Mahlajook 200 ml

 

 

Mahlajook 200 ml, maitsevesi

 

 

 

 

 

Neljapäev, 06.03.2025

Hirsipuder mustsõstraga 200/15 g

Kalasupp hapukoorega 250/10 g

Hautatud tatar hakklihaga 150 g

 

Tee sidruniga 200 ml

Kirsi-mahlatarretis vahukoorega 150/30 g

Sepik 15 g

 

 

Koolipuuvili ja – köögivili (PRIA) – lillkapsas, puuvili, porgandikettad

Marjatee 200 ml

 

 

Toorjuust 20 g, või 5 g, leib 40 g

 

 

 

Maitsevesi

 

 

 

 

 

Reede,

07.03.2025

Viieviljapuder mustikatega 200/15 g

Aurutatud tatar 200 g

Kalkuniliha magus-hapukastmes 50/50 g

Soojad juustu-singisaiad 2 tk

 

Tee sidruniga 200 ml

Värske paprika 20 g, hiinakapsasalat 20 g, peedi-õuna-kurgisalat 20 g, porgandikettad

Morss 200 ml

 

 

Leib 40 g

 

 

 

Joogijogurt 150 g, maitsevesi