Toidumenüü

Hommik

Nisuhelbepuder mustikatega 200/15 g

Piim (PRIA)

Tee sidruniga 200 ml

Lõuna

Makaronid hakklihaga 250 g

Porgandi-ananassisalat 20 g, värske kurk 20 g, hiinakapsa-maisisalat 20 g, porgandikettad

Leib 40 g

Mahlajook 200 ml, maitsevesi

Õhtu

Soojad juustusaiad 2 tk

Piparmünditee 200 ml

Hommik

Nisuhelbepuder mustikatega 200/15 g

Piim (PRIA)

Tee sidruniga 200 ml

Lõuna

Makaronid hakklihaga 250 g

Porgandi-ananassisalat 20 g, värske kurk 20 g, hiinakapsa-maisisalat 20 g, porgandikettad

Leib 40 g

Mahlajook 200 ml, maitsevesi

Õhtu

Soojad juustusaiad 2 tk

Piparmünditee 200 ml

Vaata nädala menüüd