Toitlustamine
Õpilased saavad soovi korral hommikuputru 8.45 - 9.00 (Hommikupuder õpilastele tasuta).
Samal ajal võimalik juua ka PRIA piimatooteid.
Koolilõunat söövad 1.-5.klass kell 10.40, 6.-9.klass 11.45 (Koolilõuna kõigile õpilastele tasuta).
Koolieinet söövad õpilased 13.45. (Koolieine on 1.-4.klassi õpilastele tasuta. Alutaguse valla sissekirjutust mitteomavatele ja 5.-9.klassi õpilastele alates 01.10.2023 koolieine 0,80 €/toidukord). Koolieinet pakume lapsevanema avalduse alusel. Iga kuu lõpus edastab majandusjuhataja koolieine sööjate andmed raamatupidamisele ning arved saadetakse lapsevanemale e-posti. Koolieine tellimust saab tühistada hiljemalt eelmisel tööpäeval kella 12.00-ks, saates vastavasisulise e-kirja aadressile ljudmila.setikova@alutaguse.edu.ee või teatada sööklas kokale. Kui õpilane ei ole söömas käinud ja tellimust tühistanud, tuleb vastavate söögikordade eest ikkagi tasuda.
Tasulise koolieine registreerib õpilane sööklas e-õpilaspiletiga.
Joogivesi on koolisööklas iga päev tasuta kättesaadav.
Täpsemat teavet toidu nimetuse või allergeene põhjustavate koostisosade kohta saab sööklas kokalt.
Menüü: 07. – 11. aprill 2025
Esmaspäev, 07.04.2025 |
Hommikusöök |
Lõunasöök |
Koolieine |
|
Riisipuder maasikatega 200/15 g |
Aurutatud tatar 200 |
Pelmeenid õuna ja kaneeliga, hapukoor 100/15 g |
|
Piim (PRIA) |
Hakklihakaste 50/50 g |
Tee sidruniga 200 ml |
|
Tee sidruniga 200 ml |
Porgandisalat 20 g, värske kurk 20 g, kapsa-peedisalat 20 g, porgandikettad |
|
|
|
Leib 40 g |
|
|
|
Piim 150 g, maitsevesi |
|
|
|
|
|
Teisipäev, 08.04.2025 |
Viieviljapuder moosiga 200/15 g |
Kala-krevetisupp 250 g |
Hakklihahautis nuudlitega 150 g |
|
Tee sidruniga 200 ml |
Mandariinitarretis vahukoorega 150/30 g |
Sepik 15 g |
|
|
Koolipuuvili ja – köögivili (PRIA) – lillkapsas, porgandikettad, puuvili |
Mahlajook 200 ml |
|
|
Keedetud muna, või 20/5 g, leib 40 g |
|
|
|
Maitsevesi |
|
|
|
|
|
Kolmapäev, 09.04.2025 |
Hirsipuder vaarikatega 200/15 g |
Aurutatud riis 200 g |
Omlett singi-juustuga 120 g |
|
Piim (PRIA) |
Ahjus küpsetatud broileri poolkoib 1 tk, juustukaste 50 g |
Sepik 15 g |
|
Tee sidruniga 200 ml |
Värske tomat 20 g, kurgi-paprikasalat 20 g, porgandi-kõrvitsasalat 20 g, porgandikettad |
Kohvijook 200 ml |
|
|
Leib 40 g |
|
|
|
Mahlajook 200 ml, maitsevesi |
|
|
|
|
|
Neljapäev, 10.04.2025 |
Nisuhelbepuder mustsõstraga 200/15 g |
Kartuli-läätsesupp hapukoorega 250/10 g |
Krabisalat 180 g |
|
Tee sidruniga 200 ml |
Kakao-kohupiimavaht maasikatega 120/15 g |
Leib 15 g |
|
|
Koolipuuvili ja – köögivili (PRIA) – värske tomat, puuvili, porgandikettad |
Tee 200 ml |
|
|
Sulatatud juust, või 20/5 g, leib 40 g |
|
|
|
Maitsevesi |
|
|
|
|
|
Reede, 11.04.2025 |
Mannapuder kirssidega 200/15 g |
Hautatud kartul sealihaga 250 g |
Viinerisaiake 1 tk |
|
Tee sidruniga 200 ml |
Värske paprika 20 g, värske tomat 20 g, värske kurk 20 g, porgandikettad |
Morss 200 ml |
|
Leib 40 g |
|
|
|
|
Mahlajook 150 g, maitsevesi |
|
Teavet toidus leiduvate allergeenide kohta saad kokalt.
Menüüs võib esineda muudatusi
Menüü: 21. – 25. aprill 2025
Esmaspäev, 21.04.2025 |
Hommikusöök |
Lõunasöök |
Koolieine |
|
Riisipuder moosiga 200/15 g |
Makaronid hakklihaga 250 g Riivitud juust 15 g |
Ahjukartul 180 g |
|
Piim (PRIA) |
Marineeritud peet 20 g, hiinakapsa-tomatisalat mungoa idudega 20 g, värske kurk 20 g, porgandikettad |
Hapukoorekaste 30 g |
|
Tee sidruniga 200 ml |
Leib 40 g |
Viiner 50 g |
|
|
Joogijogurt 150 ml, maitsevesi |
Mahlajook 200 ml |
|
|
|
Leib 15 g |
|
|
|
|
Teisipäev, 22.04.2025 |
|
Digipäev. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Kolmapäev, 23.04.2025 |
Hirsipuder maasikatega 200/15 g |
Aurutatud riis 200 g
|
Teravilja piimatäidisega padjakesed 80 g |
|
Piim (PRIA) |
Ahjus küpsetatud kalafilee 1 tk, külmkaste 50 g |
Piim 150 ml |
|
Tee sidruniga 200 ml |
Tervisesalat hapukoorega 20 g, porgandisalat 20 g, värske paprika 20 g, porgandikettad |
|
|
|
Leib 40 g |
|
|
|
Mahlajook 200 ml, maitsevesi |
|
|
|
|
|
Neljapäev, 24.04.2025 |
Maisimannapuder kirssidega 200/15 g |
Hapukapsasupp hapukoorega 250/10 g |
Sepik makra-munaseguga 2,tk |
|
Tee sidruniga 200 ml |
Lihapirukas 75 g |
Piparmünditee 200 ml |
|
|
Koolipuuvili ja – köögivili (PRIA) – värske tomat, puuvili, porgandikettad |
|
|
|
Juustuviilud, või 20/5 g, leib 40 g |
|
|
|
Marjatee sidruniga 200 ml, maitsevesi |
|
|
|
|
|
Reede, 25.04.2025 |
Kaera-riisipuder mustikatega 200/15 g |
Ühepajatoit sealihaga 250 g |
Õunakook 90 g |
|
Tee sidruniga 200 ml |
Värske paprika 20 g, juurviljasalat 20 g, värske tomat 20 g, porgandikettad |
Tee 200 ml |
|
Leib 40 g |
|
|
|
|
Mahlajook 200 ml, maitsevesi |
|
|
|
|
|
Teavet toidus leiduvate allergeenide kohta saad kokalt.
Menüüs võib esineda muudatusi.
Menüü: 28. aprill – 02. mai 2025
Esmaspäev, |
Hommikusöök |
Lõunasöök |
Koolieine |
28.04.2025 |
Mannapuder moosiga 200/15 g |
Frikadellisupp 250 g
|
Omlett kartuliga 120 g |
|
Piim (PRIA) |
Kohupiimakreem 110 g |
Sepik 15 g |
|
Tee sidruniga 200 ml |
Koolipuuvili ja – köögivili (PRIA) - tomat, porgandikettad, puuvili |
Mahlajook 200 ml |
|
|
Keedetud muna 20 g, või 5 g, leib 40 g |
|
|
|
Maitsevesi |
|
|
|
|
|
Teisipäev, 29.04.2025 |
Neljaviljapuder maasikatega 200/15 g |
Aurutatud riis 200 g |
Võileib singiga 30/30/30 g |
|
Tee sidruniga 200 ml |
Guljašš sealihaga 50/50 g |
|
|
|
Sügisesalat 20 g, värske kurk 20 g, kaalikasalat hapukoorega 20 g, porgandikettad |
Võisai juustuga 30/30/20 g |
|
|
Leib 40 g |
Värske kurk 20 g |
|
|
Mahlajook 200 ml, maitsevesi |
Tee sidruniga 200 ml |
|
|
|
|
Kolmapäev, 30.04.2025 |
Riisipuder vaarikatega 200/15 g |
Kalasupp hapukoorega 250/10 g |
Vitamiinisalat 75 g |
|
Piim (PRIA) |
Puuviljasalat vahukoorega 150 /30 g |
Kananagitsad 50 g |
|
Tee sidruniga 200 ml |
Koolipuuvili ja – köögivili (PRIA) - kurk, porgandikettad |
Sepik 15 g |
|
|
Sulatatud juust 20 g, või 5 g, leib 40 g |
Mahlajook 200 ml |
|
|
Maitsevesi |
|
|
|
|
|
Neljapäev, 01.05.2025 |
|
Kevadpüha. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Reede, 02.05.2025 |
Hirsipuder mustsõstraga 200/15 g |
Aurutatud tatar 200 g |
Singipitsa 1 tk |
|
Tee sidruniga 200 ml |
Paprika-hakklihakaste 100 g |
Piparmünditee 200 ml |
|
|
Värske paprika 20 g, marineeritud peet 20 g, redise- porgandisalat majoneesiga 20 g, porgandikettad |
|
|
|
Leib 40 g |
|
|
|
Piim 150 g, maitsevesi |
|
|
|
|
|
Teavet toidus leiduvate allergeenide kohta saad kokalt
Menüüs võib esineda muudatusi.
Õpilased saavad soovi korral hommikuputru 8.45 - 9.00 (Hommikupuder õpilastele tasuta).
Samal ajal võimalik juua ka PRIA piimatooteid.
Koolilõunat söövad 1.-5.klass kell 10.40, 6.-9.klass 11.45 (Koolilõuna kõigile õpilastele tasuta).
Koolieinet söövad õpilased 13.45. (Koolieine on 1.-4.klassi õpilastele tasuta. Alutaguse valla sissekirjutust mitteomavatele ja 5.-9.klassi õpilastele alates 01.10.2023 koolieine 0,80 €/toidukord). Koolieinet pakume lapsevanema avalduse alusel. Iga kuu lõpus edastab majandusjuhataja koolieine sööjate andmed raamatupidamisele ning arved saadetakse lapsevanemale e-posti. Koolieine tellimust saab tühistada hiljemalt eelmisel tööpäeval kella 12.00-ks, saates vastavasisulise e-kirja aadressile ljudmila.setikova@alutaguse.edu.ee või teatada sööklas kokale. Kui õpilane ei ole söömas käinud ja tellimust tühistanud, tuleb vastavate söögikordade eest ikkagi tasuda.
Tasulise koolieine registreerib õpilane sööklas e-õpilaspiletiga.
Joogivesi on koolisööklas iga päev tasuta kättesaadav.
Täpsemat teavet toidu nimetuse või allergeene põhjustavate koostisosade kohta saab sööklas kokalt.
Menüü: 07. – 11. aprill 2025
Teavet toidus leiduvate allergeenide kohta saad kokalt.
Menüüs võib esineda muudatusi
Menüü: 21. – 25. aprill 2025
Esmaspäev, 21.04.2025 |
Hommikusöök |
Lõunasöök |
Koolieine |
|
Riisipuder moosiga 200/15 g |
Makaronid hakklihaga 250 g Riivitud juust 15 g |
Ahjukartul 180 g |
|
Piim (PRIA) |
Marineeritud peet 20 g, hiinakapsa-tomatisalat mungoa idudega 20 g, värske kurk 20 g, porgandikettad |
Hapukoorekaste 30 g |
|
Tee sidruniga 200 ml |
Leib 40 g |
Viiner 50 g |
|
|
Joogijogurt 150 ml, maitsevesi |
Mahlajook 200 ml |
|
|
|
Leib 15 g |
|
|
|
|
Teisipäev, 22.04.2025 |
|
Digipäev. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Kolmapäev, 23.04.2025 |
Hirsipuder maasikatega 200/15 g |
Aurutatud riis 200 g
|
Teravilja piimatäidisega padjakesed 80 g |
|
Piim (PRIA) |
Ahjus küpsetatud kalafilee 1 tk, külmkaste 50 g |
Piim 150 ml |
|
Tee sidruniga 200 ml |
Tervisesalat hapukoorega 20 g, porgandisalat 20 g, värske paprika 20 g, porgandikettad |
|
|
|
Leib 40 g |
|
|
|
Mahlajook 200 ml, maitsevesi |
|
|
|
|
|
Neljapäev, 24.04.2025 |
Maisimannapuder kirssidega 200/15 g |
Hapukapsasupp hapukoorega 250/10 g |
Sepik makra-munaseguga 2,tk |
|
Tee sidruniga 200 ml |
Lihapirukas 75 g |
Piparmünditee 200 ml |
|
|
Koolipuuvili ja – köögivili (PRIA) – värske tomat, puuvili, porgandikettad |
|
|
|
Juustuviilud, või 20/5 g, leib 40 g |
|
|
|
Marjatee sidruniga 200 ml, maitsevesi |
|
|
|
|
|
Reede, 25.04.2025 |
Kaera-riisipuder mustikatega 200/15 g |
Ühepajatoit sealihaga 250 g |
Õunakook 90 g |
|
Tee sidruniga 200 ml |
Värske paprika 20 g, juurviljasalat 20 g, värske tomat 20 g, porgandikettad |
Tee 200 ml |
|
Leib 40 g |
|
|
|
|
Mahlajook 200 ml, maitsevesi |
|
|
|
|
|
Teavet toidus leiduvate allergeenide kohta saad kokalt.
Menüüs võib esineda muudatusi.
Menüü: 28. aprill – 02. mai 2025
Esmaspäev, |
Hommikusöök |
Lõunasöök |
Koolieine |
28.04.2025 |
Mannapuder moosiga 200/15 g |
Frikadellisupp 250 g
|
Omlett kartuliga 120 g |
|
Piim (PRIA) |
Kohupiimakreem 110 g |
Sepik 15 g |
|
Tee sidruniga 200 ml |
Koolipuuvili ja – köögivili (PRIA) - tomat, porgandikettad, puuvili |
Mahlajook 200 ml |
|
|
Keedetud muna 20 g, või 5 g, leib 40 g |
|
|
|
Maitsevesi |
|
|
|
|
|
Teisipäev, 29.04.2025 |
Neljaviljapuder maasikatega 200/15 g |
Aurutatud riis 200 g |
Võileib singiga 30/30/30 g |
|
Tee sidruniga 200 ml |
Guljašš sealihaga 50/50 g |
|
|
|
Sügisesalat 20 g, värske kurk 20 g, kaalikasalat hapukoorega 20 g, porgandikettad |
Võisai juustuga 30/30/20 g |
|
|
Leib 40 g |
Värske kurk 20 g |
|
|
Mahlajook 200 ml, maitsevesi |
Tee sidruniga 200 ml |
|
|
|
|
Kolmapäev, 30.04.2025 |
Riisipuder vaarikatega 200/15 g |
Kalasupp hapukoorega 250/10 g |
Vitamiinisalat 75 g |
|
Piim (PRIA) |
Puuviljasalat vahukoorega 150 /30 g |
Kananagitsad 50 g |
|
Tee sidruniga 200 ml |
Koolipuuvili ja – köögivili (PRIA) - kurk, porgandikettad |
Sepik 15 g |
|
|
Sulatatud juust 20 g, või 5 g, leib 40 g |
Mahlajook 200 ml |
|
|
Maitsevesi |
|
|
|
|
|
Neljapäev, 01.05.2025 |
|
Kevadpüha. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Reede, 02.05.2025 |
Hirsipuder mustsõstraga 200/15 g |
Aurutatud tatar 200 g |
Singipitsa 1 tk |
|
Tee sidruniga 200 ml |
Paprika-hakklihakaste 100 g |
Piparmünditee 200 ml |
|
|
Värske paprika 20 g, marineeritud peet 20 g, redise- porgandisalat majoneesiga 20 g, porgandikettad |
|
|
|
Leib 40 g |
|
|
|
Piim 150 g, maitsevesi |
|
|
|
|
|
Teavet toidus leiduvate allergeenide kohta saad kokalt
Menüüs võib esineda muudatusi.
Esmaspäev, 07.04.2025 |
Hommikusöök |
Lõunasöök |
Koolieine |
|
Riisipuder maasikatega 200/15 g |
Aurutatud tatar 200 |
Pelmeenid õuna ja kaneeliga, hapukoor 100/15 g |
|
Piim (PRIA) |
Hakklihakaste 50/50 g |
Tee sidruniga 200 ml |
|
Tee sidruniga 200 ml |
Porgandisalat 20 g, värske kurk 20 g, kapsa-peedisalat 20 g, porgandikettad |
|
|
|
Leib 40 g |
|
|
|
Piim 150 g, maitsevesi |
|
|
|
|
|
Teisipäev, 08.04.2025 |
Viieviljapuder moosiga 200/15 g |
Kala-krevetisupp 250 g |
Hakklihahautis nuudlitega 150 g |
|
Tee sidruniga 200 ml |
Mandariinitarretis vahukoorega 150/30 g |
Sepik 15 g |
|
|
Koolipuuvili ja – köögivili (PRIA) – lillkapsas, porgandikettad, puuvili |
Mahlajook 200 ml |
|
|
Keedetud muna, või 20/5 g, leib 40 g |
|
|
|
Maitsevesi |
|
|
|
|
|
Kolmapäev, 09.04.2025 |
Hirsipuder vaarikatega 200/15 g |
Aurutatud riis 200 g |
Omlett singi-juustuga 120 g |
|
Piim (PRIA) |
Ahjus küpsetatud broileri poolkoib 1 tk, juustukaste 50 g |
Sepik 15 g |
|
Tee sidruniga 200 ml |
Värske tomat 20 g, kurgi-paprikasalat 20 g, porgandi-kõrvitsasalat 20 g, porgandikettad |
Kohvijook 200 ml |
|
|
Leib 40 g |
|
|
|
Mahlajook 200 ml, maitsevesi |
|
|
|
|
|
Neljapäev, 10.04.2025 |
Nisuhelbepuder mustsõstraga 200/15 g |
Kartuli-läätsesupp hapukoorega 250/10 g |
Krabisalat 180 g |
|
Tee sidruniga 200 ml |
Kakao-kohupiimavaht maasikatega 120/15 g |
Leib 15 g |
|
|
Koolipuuvili ja – köögivili (PRIA) – värske tomat, puuvili, porgandikettad |
Tee 200 ml |
|
|
Sulatatud juust, või 20/5 g, leib 40 g |
|
|
|
Maitsevesi |
|
|
|
|
|
Reede, 11.04.2025 |
Mannapuder kirssidega 200/15 g |
Hautatud kartul sealihaga 250 g |
Viinerisaiake 1 tk |
|
Tee sidruniga 200 ml |
Värske paprika 20 g, värske tomat 20 g, värske kurk 20 g, porgandikettad |
Morss 200 ml |
|
Leib 40 g |
|
|
|
|
Mahlajook 150 g, maitsevesi |
|